Masterkeuze | Welke Master past bij jou?

Maak een Masterkeuze afspraak
Welke master studie past bij jou? Doe de studiekeuze test

Masterkeuze | Welke Master past bij jou?

‘Uit onderzoek is gebleken dat een Master voor veel WO Bachelorstudenten een logische vervolgstap is;

87% wil verder studeren na de Bachelor, slechts 5% gaat werken en de overige 8% weet het nog niet’.

Een Master kiezen is best lastig, want ook het aanbod van Masters is enorm.
Misschien sta jij nu op het punt om een Masteropleiding te gaan kiezen of ben je je alvast aan het oriënteren.

Welke Master past bij jou?

Graag helpen we je, om zicht te krijgen op al je opties en de richting te kiezen, die het beste bij je past. Hiervoor werken we samen met Kieswijs Studiekeuze uit Bussum.

We brengen jouw talenten op een objectieve manier in beeld met behulp van de Kieswijsanalyse Masterkeuze, een studiekeuzetest die speciaal is ontwikkeld voor Master kiezers. Zo krijg je een scherp beeld van jouw opties en voorkeuren. Vertrekpunten hierbij zijn jouw persoonlijkheid, talenten en motivatie: wat past echt bij jou? En wat is je vooropleiding: wat mag je doen? Dit alles koppelen wij aan masterrichtingen. 

Begin op tijd

De meeste masteropleidingen kennen specifieke toelatingseisen. Het luistert allemaal heel nauw. Ons advies is om tijdig te beginnen met je oriëntatie. Hoe eerder je begint, hoe groter je mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan schakelprogramma’s, pre-masters en extra keuzevakken. Zo vergroot je de kans op jouw favoriete master!

Advies gesprek

In het uitgebreide adviesgesprek bespreken we vakken en/of specialisaties die je eerder koos en de ‘plussen en minnen’ van je huidige studie; wat vond je het leukst, waarvan kreeg je de meeste energie en waarom? Van daaruit maken we ook de vertaalslag naar wat jij nodig hebt in je Master.

Kosten Masterkeuzetest

De kosten van het Masterkeuze traject bedragen  € 780,- (excl. btw). Hierin is inbegrepen: de test, een uitgebreid gesprek (eerst met jou alleen, daarna zijn je ouders ook van harte welkom), een schriftelijke op maat gemaakte rapportage en een eventueel terugkomgesprek.

Neem contact op

Aanmelden Masterkeuze advies

Heb je de informatie gelezen over onze werkwijze bij ‘Masterkeuze’ en zoek je advies voor het kiezen van jouw masteropleiding?

Als je bijgaand aanmeldingsformulier voor het Masterkeuze adviestraject invult, nemen we per omgaande contact met je op!

MAAK EEN AFSPRAAK