Contact Opnemen

Welke master studie kiezen

CONTACT OPNEMEN MET FOCUS OP TALENT & PASSIE

Heb je nog vragen over coaching, traumaverwerking, studiekeuze advies bij je masterkeuze, jongerencoaching, MBTI Step 1 of MBTI Step 2, de Big Five, Career Scan of 360 graden feedback? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of maak meteen een afspraak.

Berbel Emmens - Masterkeuze coach bij Focus op Talent & Passie

Contact formulier

  Focus op Talent & Passie

  Berbel Emmens
  E berbel(at)emmens.org
  M 06 – 26 54 01 39
  1261 XC BLARICUM
  KvK nummer 64996727

  Welke master studie kiezen

  MASTERKEUZE – BEOORDELINGEN EN TESTIMONIALS

  Heb je de informatie gelezen over onze werkwijze bij ‘Masterkeuze’ en ben je benieuwd naar reacties van studenten/ouders naar aanleiding van het Masterkeuze advies? Lees dan hieronder een aantal recente reacties:

  Beste Berbel,

  Graag wil ik je laten weten dat ik een keuze voor mijn master heb kunnen maken. Het was een lastige keuze tussen healthcare management in Rotterdam en Work, Health and Career in Maastricht. Ondanks dat ik heel graag een nieuwe ervaring op wil doen in een andere stad, heb ik toch besloten om de master in Maastricht te doen. Dit omdat ik hier de vakken interessanter vind, dat ik met deze master ook de management kant op zou kunnen,  en omdat de master me enorm aanspreekt door de variatie die het biedt!

  Ik denk dat ik dit extra jaartje in Maastricht, een vertrouwde omgeving, ook kan gebruiken om wat meer aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik heb nu al heel veel aan de uitslagen van de test en merk dat als ik me iets opener stel dat ik dan ook voor andere veel begrijpelijker ben. Het zal nog wel even duren voordat ik dat echt zomaar kan, maar ik snap mezelf nu ook een stuk beter!

  Dank voor alle hulp alvast! Ik hoop dat jullie nog veel meer mensen kunnen helpen, want voor mij is het nu al een succes!

  Hallo Berbel,

  Dank je, we hebben het verslag ontvangen en gelezen. Het geeft goede inzichten en opties en een mooie weergave van het gesprek. Dank je wel ook voor het verdere onderzoek dat je hebt gedaan.

  De bal ligt nu bij Bas, wij zijn ook benieuwd hoe hij gaat kiezen. Mooi proces. Na onze vakanties zullen we het er zeker nog wel met hem over hebben.
  We houden je op de hoogte.

  Beste Berbel,

  Veel dank voor het onderzoek en verslag. Excuses voor het late reageren. We zijn veel te druk.

  Emilie heeft inmiddels gesolliciteerd  in Rotterdam naar klinische kinder- en jeugd psychologie. We zijn heel erg benieuwd. Ik denk dat zij veel aan het onderzoek heeft gehad want ze is in elk geval helemaal van de forensische psychologie afgestapt en dat was aanvankelijk haar eerste keuze!

  Ik hoop voor haar dat het lukt, We wachten af,